Service

Energiråd Norden AB har under många år i branschen utfört tusentals underhållsservice och reparationer av värmepumpar.

Vårt tekniska kunnande och vår mångåriga erfarenhet tillsammans med de bästa avtalen hos reservdelsleverantörerna ger dig snabb, korrekt och prisvärd hjälp med din värmepump. Efter en felsökning (fast pris) ger vi dig lösning och pris på åtgärd samt hjälper dig med eventuell skadeanmälan till ditt försäkringsbolag.

Vi är ständigt uppdaterade på olika värmepumpsmodeller, då vi genomgår utbildningar hos de flesta generalagenter som levererar värmepumpar i Sverige.

Underhållsservice rekommenderas av de allra flesta värmepumpsleverantörerna. Rekommenderat intervall är 2-3 år. En värmepump kan tappa 15-25% per år av sin verkningsgrad och det ökar dina uppvärmningsräkningar samtidigt som livslängden på värmepumpen minskar snabbt med åren. Avgiften för servicen tjänar du in direkt kommande vinter eftersom värmepumpen kan ge dig värme energioptimalt år efter år.

Om du är osäker på din värmepump så ska du inte tveka att höra av dig till oss!

Erbjudande!

Vid en underhållsservice använder vi tryckluft för att göra rent i de bakre lamellerna där det sätter sig en hel del damm. Detta damm kan leda till att värmepumpen måste jobba extra hårt för att få ut all värme, och detta sliter på kompressorn.

Vi ser över så att alla värden är ok, och vi byter batteri i Er fjärrkontroll om det behövs.

(Vårt pris för detta är 1 950 kr och då ingå allt arbete samt resekostnader inom Göteborg och 5 mils radie.
Under lågsäsong brukar vi kunna ge Er ett extra erbjudande med något rabatterade priser. För att inte missa när det sker, ber vi Er att anmäla Er till vårt kundregister, så får ni automatiskt en påminnelse om service när priset är som bäst!)

Anmäl er här!