Hembesök

Innan du genomför ditt värmepumpsköp kan det vara skönt att få tala med en tekniker som kan ge dig professionella tips och råd gällande din investering.
Vilken värmepump lämpar sig bäst för ditt hus? Hur hög värmeeffekt behövs till ditt hus för att värma tillräckligt även vid väldigt kallt väder?
Vilken placering av ute- och innerdel är bäst för värmespridningen? Är värme det viktigaste eller är det luftmiljön eller kyla under sommaren som är din prioritet?
Vilken lösning finns för dränering av den stora mängden kondensvatten från utedelen?
Önskar du en värmepump med en snygg design eller behöver du effektiv underhållsvärme när du är bortrest på vintern?

Vi har svaren på allt som är värt att tänka på innan du köper värmepump.

Låt en av våra tekniker komma hem till dig så kan han hjälpa dig med ditt val. Våra tekniker har erfarenhet från hundratals hus och installationer och ser fort dina och ditt hus behov, så att ni tillsammans kan planera vilken värmepump som passar just dig och ditt hus bäst.

Vår målsättning är 100% nöjda kunder och det uppnår vi enklast om ni gör ett korrekt köp från början. Givetvis är denna tjänst helt gratis och du förbinder dig inte till något köp.

Vi är ofta ute på hembesök och vill säkra oss om att kunna finnas till hands för dig som känner osäkerhet inför investeringen. Om du själv önskar ett hembesök går det bra att kontakta oss via telefon eller gör en intresseanmälan här på hemsidan.

Våra hembesök är kostnadsfria och du förbinder dig inte till något köp. Detta gör vi för att vara säkra på att du får den värmepumpen som passar dig och ditt hus bäst.

Vi ser fram emot att hjälpa Er!

Boka ett kostnadsfritt hembesök redan idag!